Over Yenka Oplinus

Yenka Oplinus

foto: Lisa Goethals

Yenka Oplinus, geboren in West-Vlaanderen maar uiteindelijk de wortels in Gent geplant. Na mijn bachelor Grafische en Digitale Media ging ik aan de slag in de grafische sector en met een overvloed aan ideeën lanceerde ik daarnaast Project Oplinus.

Bij het vormgeven ga ik op zoek naar balans tussen esthetiek en functionaliteit. Dankzij het maken van bewuste keuzes ligt er naast een aantrekkelijk ontwerp ook een concept dat (strategisch) klopt.

De fysieke vormgeving (vb. drukwerk, signalisatie) komt met een waaier aan mogelijkheden en dankzij mijn technische kennis en contacten kan ik hierin adviseren en begeleiden. De keuze van materiaal, druktechniek, vouw- of bindwijze zorgen mee voor het unieke karakter van het eindresultaat.

Mijn uitgesproken liefde voor het vak werd opgemerkt bij House of Weddings en Elisa Lee.

Ik geloof in de meerwaarde van een persoonlijke aanpak en daarom geef ik de voorkeur aan een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we visies, voorkeuren, ideeën en op basis daarvan bezorg ik een vrijblijvende offerte op maat. Eens deze wordt goedgekeurd plan ik het project in. → Contact

Elk project is een unieke samenstelling van elementen en hierdoor variëren de prijzen. Neem gerust contact op voor een gedetailleerde offerte op maat. Prijzen starten vanaf €250 → Contact